Redo för Valborg!?


Onsdags mys


Planen va

Att gå ut och jogga, sen blev det lunch och min lillebror började bråka med mej om vem det va som börja vårt bråk. I sånna grejer kan jag verklige. Inte ge mej, så nu är klockan halv 3 och mitt huvud bultar ngt kopiöst, så vi får se vad som händer senare under dagen...


Work hard play hard

Tränat så hårt senaste dagar i rad nu och mina ben gör så ont! Men samtidigt är det så himla skönt att ha träningsvärk! Lite inspo baraa;


Socker söt

Halojsan!
Dagen har varit bra. Kollade bla på båtarna som byggs och en del ser faktiskt väldigt bra ut! Snart blir det malaysiskt käk som pappa fixat, sjukt gott!

Xx


Vaknade med den här

finna grejen i ansiktet... Hoppas den försvinner under dagen! Snart kommer mina söta kusiner och hälsar på. Vi ska gå bort och kolla på båtarna som dom bygger till forsränningen på Valborg. Dom har massor av aktiviteter där också så det blir bra tids fördriv med små kusiner på en söndag.


No makeup bitches,


S'more

En sjukt god "efterrätt" är s'more. Kex, choklad och marsmallows! Och därefter gräddar man det i ugnen i 10 min 150 grader.


Lördag för fan


Något som glittrar

Nytt från BIKBOK. Sjukt söt tröja som jag fick av moma min idag. Dom har fått in så himla fina kläder på BIKBOK nu så gå dit, verkligen! Gick in die Stadt med Linda en stund mellan lunchen och matten, och enligt mej så har en hel del butiker fått in mycket snygga kläder in för sommaren, så passa på! Nu är det dax att somna in, eftersom det kommer bli ett hårt pass på friskis i morgon,

Xx

.


Konserten 2013-22-04

Beat the street tour busses bland annat vi såg Jaden och ja hela dagen bar proppad med massa kul och för att inte bara nämna konserten! Sjukt bra! JUSTIN I MITT HJÄRTAAA


Fam time


Jay.Fu

Igår blev det middag på älskade Jay.Fu! Sjukt gott, och trevligt med la famili. Det var ett år sen min mormor dog så det va något slag av heders grej till henne, så först va vi i kyrkan... Saknar henne något otroligt mycket!


Run like never before

Kom precis hem och har duschat efter en spring runda hem från skolan. Extremt skönt för då tillåter jag mej själv att lata mej resten av kvällen! Ha en bra fredag allesammans,

X


Samma medicin


Så trött så trött

Ligger här i min ensamhet hos farfar och bara tar det lugnt. Så himla trött efter dagens lektioner, där bland annat nationella proven i svenska. Väntar just nu på att klockan ska bli halv 5. Ska hem till kusin vitamin så fet bra braaa sess senarreee!


Victoria Secret

Fick hem mina VS grejer igår, sjukt nöjd! Fick även med en väska när jag köpte bikinin. (Bilder från Justins konsert kommer senare)


Justin Bieber

 
 
 
Helt jävla sjukt att jag ska se självaste Justin Bieber idag! Ello kommer och hämtar mej om cirka en kvart så måste fixa allt som behövs i sista sek. Inte bloggat på ett tag för appen till blogg.se fungerar inte! Så jävla surt! Aja ses vi i kväll kanske? :)
 
 
 

 

TUMBLR, fuck yeah


Punka på cykeln


croissant


Some thing purple


This kiss is something i cant miss


Latte is amazing


Har ingen lust att gå upp

Blä! Har sån träningsvärk och är helt slut! Bjuder på en fin liten bild


Bara lite LEXINGTON

Haloj! Bäddade om min säng igår och valde dom fina Lexington lakanen! Är helt kär i känslan av att sova i dom och hur snygga dom är! Kärlek till Lexington idag alltså, x


Förra inlägget skulle lagts upp igår...


Family dinner

Alltid fräsch sallad till middagen!


Friday night at malins


Run, like never before

Hej hej!
Kom precis hem från en shopping runda med mama. Blev nya trännings kläder från nike casall och röhnisch. Känner glädjen med att det är lite nya färger som kommer in och jag blir mer motiverad. Förhoppningsvis! Sen blev det också ett par nya låga Converse. Hade sen tidigare ett par gråa men dom har spruckit så kände att nya blir väl bra!


Baby blue


Mirrors

Bara haft en lugn dag, dov hos Malin och sen åkte jag till morfar i Sigtuna. Senare under dagen jobbade jag matte. Tidig morgon för mej så ska sova nu! See ya bitches


Nationella proven

Förbereder mej just nu ingör nationella proven. Något nervös men inte lika som förra gången...


Please dont stop the music


Its to cold for angels to fly


I knew you were truble, bitch

Sitter bara och lyssnar på lite musik! Skriver lite på mitt nationella prov tal till i morgon! Små redigeringar bara, så sjukt taggad faktiskt! Längtar nästan så jag bara får läsa upp det, bli klar och sen få mitt betyg för jag är nöjd hur talet blivit. Temat är ju framtiden så jag kommer tala om Framtiden Relationer.


Dagen som skulle bli en bra dag,

Blev en dålig dag i stället. Startade med en skön sovmorgon och sen tippade bara hela dagen neråt. Seriöst längtar så mycket till jag tar stunden och bara kan dra här i från. Fy fan vad skönt! Så himla glad att jag har er 2 alltså. Vet inte vad jag skulle ta mej åt utan er. Puss på rumpan

Over and out.


Lovely morning

Haloj! Skönt med sovmorgon när man vaknar av sig själv ! Sitter och äter frukost och ska snart cykla till skolan.

X


skimmer i molnen och glitter i sjön

Tjolahopp
Kom precis hem från ett härligt sim pass på gottsunda badet. Helt okej ändå, men jag föredrar fyrishov när det gäller sim träning eftersom det var där jag tränade förut och även tävlade. Saknar det ibland faktiskt men så är det.

Idag hade vi även nationella proven i engelska 5 muntligt! Gick sjukt bra tycker jag. Nervös var jag inte häller, eller jo lite. Men det gick över väldigt fort. Både jag, Amanda och Malin hamnade i samma grupp efter förfrågan. Haha våran engelska lärare verkar gilla oss ganska mycket. Håller även på att skriva mitt tal till svenska 1 muntligt. Går bra där också, men det är jag nog mer nervös för. Inte för att stå in för klassen utan mer ifall jag missar något.

Nu ska jag nog ta en frukt och sen göra i ordning mej för säng gång. Sjukt trött efter dessa endast två dagar i skolan... Hur kommer detta sluta??? Annars är väl skolan bra! Fick glass efter lunchen, helt underbart att gå tillbaka till skolan i solen med en glass i handen! Sommaren snart här?

Aja, ses senare
Peace and love"



I'm all choked up and you're okey


Gårdagen

Lägger upp lite bilder från igår, första dagen i skolan efter 2 och en halv veckas "ledighet".


Sleepy

Så himla trött, ska nog bara ta en lugn dag framför keeping up with the kardashians med jordgubbar men först lunch! Och äntligen så är min one piece lagad så jag kan använda den,


My favs

Mina absoluta favoriter när det gäller doft just nu är
Shock, CK
Daisy, Marc Jacobs
Glow, Jlo
Love & Glamour, Jlo
Och sen mina dagliga favoriter
Crescent bay, Hollister
Pure, DKNY

Jlos parfymer använder jag knappast tyvärr... Dom luktar inte så som mina andra parfymer gör, alltså det känns bara fel när jag använder dom. Och det är inte jag som köpt dom. Ungefär varje gång pappa flyger köper han en parfym var till oss i familjen. Jag tycker om det men ibland är han helt ute och cyklar. He smashed it with marc jacobs Totalt den ÄLDKAR den! Luktar fräscht och blommigt vilket är precis det jag gillar. Sen har vi PURE, en till av mina favoriter. Köpte den för första gången för 1 och ett halvt år sen när vi var i Frankrike, och använt den sedan dess. Den håller länge och luktar fantastiskt! Hollister body splash har jag använt så länge jag kan minnas och den är suverän ! Everyone loves it.


All in for spring

Så mina vänner, har fixat till min vår garderob lite... Some old stuff and some new stuff. Längtar verkligen till sommaren nu och få kunna använda dessa kläder. Bland annat färger som vitt, rosa, blått, grönt och lite lila. Absolut mina favoriter färger inför sommaren, hoppas den bara kommer snart!