Family lunch


Dinner at Berlins

Ligger just nu i sängen och somnar förhoppningsvis snart. Helt slut och ska upp tidigt och ta en joggning runda, vi för se. Men det skulle vara bra efter den påsk middagen vi hade hos Berlins ikväll.
Till Förrätt Västerbottens bakelse med gräddfil, rödlök och löjrom.
Till varmrätt potatis sallad med fetaost, oliver, sparris och sugersnapps till det fick man välja mellan lam med ört sås eller bacon lindad kyckling.
Till efterrätt rulltårts bakelse med grädde och persika. Sjukt god middag med min kusin och bror.


Family dinner


TODAY I FEEL HAPPY


h&m conscious collection

Detta va de jag köpte från den nya kollektionen använde även linnet på kvällen när vi va på middag hos min kusin.


Deception

Sitter just nu i sängen med min kära mac. Extremt skönt att vara helt frisk nu faktiskt! På slutet trodde jag att den där huvudvärken skulle döda mej, men det tror jag ju alltid. Har alltid fått hört att jag är som en man när jag är sjuk. Jag beklagar mej och tror verkligen att jag kommer dö. 
Så under denna vecka när jag varit sjuk har jag ändå gjort en del. Eller gjort och gjort. Målat naglarna, städat rummet, tvättat mina kläder, sovit ut och tvättat lite mer. MEN jag har även kollat in den här nya serien som heter DECEPTION. Sjukt bra, och jag är bäst på serier så lita på mej. Kolla in den nu. Det ända som är lite tråkigt är att man inte vet om det kommer en säsong 2, då det är för få tittar siffror. Vilket menas med att det bara är 5 miljoner amerikaner som kollar på serien, när i själva fallet Scandal har 8 miljoner. Men även om slutet gör en mer nyfiken så är den värd att se. 
 
Och så idag har jag inte gjort så mycket. Vaknade runt 10 kläde på mej kollade på deception, åt lunch. Sen fick mamma för sej att vi skulle åka till TEAM SPORTIA och köpa nya cyklar. Finally! Varit utan cykle ett bra tag nu  och jag kan säga er det är inte roligt. En cykel behövs alltid. Så nu har jeg en sprilans ny cykel. Väldigt skönt. Vi cyklade hem cyklarna och jag blev sjukt trött eftersom jag inte varit ute på typ hundra år, nej men jag  har inte tränat eller varit ute och gått något på en vecka, plus att det kanske inte var så bra att jag inte hade världens tunnaste jacka på mej så blev jag lite frusen och somnade direkt när jag kom hem. Så nu har jag käkat, pappa gjorde sin berömda pizza deg och sen bakade vi dom i ungnen. Och ja nu sitter jag här. Det var inte meningen att detta inlägg skulle bli såhär tråkigt om vad jag gjort idag men nu är ni informerade om mitt tråkiga liv.
 
Så nu ska jag lägga in mina nytvättade  kläder i garderobben och sen ahr ingen anning vi får se vad som slår mej att göra,
 
Ta-ta 

Suby dub

Kom hem för kanske en kvart sen. Varit på hm, fixat blommor och handlat. Visar bilder senare puss på rumpan


All for bed


Everything is just so clean

Så, ska lägga mej nu. Helt slut efter en dag av soffa häng. Nej men är fortfarande sjukt mör i kroppen men annars allt så mycket bättree. Imorgon åker jag till hm en sväng och kollar in conscious, eftersom jag varit sjuk så har jag missat den och allt som jag kollat it verkar vara slutsålt på hm.com so im probably screwed. Nu ska jag hoppa i min ny bäddade säng whoo! X


All cozy in the sofa


Ice baby


Hate this shit

Så börjar äntligen bli frisk! Febern försvann idag lite halvt utan tabletter. Så det är skönt, men jag har fortfarande världens hosta, snorig och är hur trött som helst. Så i morgon stannar jag hemma igen. The only problem is that the cleaner is coming over so i need to get my ass moving. Men det blir nog bra med en liten promenad eftersom jag inte varit ute sen i lördags.
Tyvärr förlorade min brors lag i handbollen men fick delad vinst i dm dagen efter. Så grattis till honom.
Nu ska jag checka out lite keeping up whit the kardashians och sen sova. Redan sjukt trött, bara varit vaken i typ 5 timmar... Jag hatar att vara sjuk för jag har verkligen ingen ork i kroppen. Min muskler bara faller..
Aja ses senarre

Bilderna är från i helgen


God Lördag

Hollahopp
 
Knarkar Alvedon som en riktig sann knarkare. Konstigt nog hjälper det sjukt mycket. Febern försvinner i 6 timmar och sen kommer den tillbaka. Men så sjukt skönt att bli av med den så snabbt! Igår var jag på basket med min Bror, kusin och papa. Uppsala basket vann över LF basket med 4 poäng. 
 
Senare under dagen ska jag förmodligen kolla när min lillebror ska spela handboll. Ska faktiskt bli kul då jag aldrig sätt honom. Senare blir det bara myss framför brasan med en kopp te och film. Fömodligen en taco kväll om jag för önska. Så skönt när man är sjuk att bara kunna ta det lugnt och inte bry sej om något annat. 
 
Blir tyvärr inget stockholm i morgon eftersom vi alla har blivit sjuka eller det har i alla fall startat på mej och Malin, men jag vet inget om Amanda, hon kände sig hängig igår... Nu ska jag spela candy crush, Kom precis till level 59! Har vekligen fått ett beroende av det spelet. 
 
Ses senare!
 

TODAYS

Så himla trött. Ligger och kollar på switched at birth, sjukt bra serie . I morgon kommer jag nog vara hemma från skola. Ont i huvudet och öm i kroppen, men Alvedon eller Ipren hjälper alltid!

Bilder från förmiddagen

Nu ska jag nog försöka sova, ses i morgon!


SJUK

Ååh! Varför? 
Extremt sjuk, 38,3 graders feber! 
 
Varför just nu för!?

ODD MOLLY

.


Godnatt

Ska försöka sova nu. Haft sovmorgon varje dag i snart 2 veckor. Jag vet skönt, men när man ska byta direkt från sovmorgon till ingen sovmorgon. Där kommer mitt problem. Jag somnar sent och måste tvinga mej upp. Men om jag somnar runt 10-11 så vaknar jag alltid av mej själv. Det är så himla skönt, man slipper höra väckar klockan och man tvingar sej inte gå upp. 
 
 
Så Godnatt alle sammens så ses vi i morgon!
 
 

Helt Sjukt

Så himla intressant! Alla som känner mej någolunda bra vet nog att jag alltid bara NÄSTAN alltid tror på myter inom sjukvård och massa annat. SÅ jag tipsar er se det! Det handlar också om "kändisar" svenska alltså om hur dom också mår dåligt. Att det inte bara är vi "normala" som mår dåligt, mm.
 
 
Plus att det är lite roligt.

Eftermiddag

Ska kolla på pll med mellanmål och tee!

Vindruvor med banan och turkisk yoghurt. Så gott!


Onsdag 20 mars

Sitter just nu på bussen på väg till skolan. One direction spelas i öronen. Börjar runt 12, eftersom jag skippade elevrådsmötet och mentorstiden. Kändes ganska onödigt att gå på, så tog en sov morgon och det kan man ju säga att jag behövde. Käkade våfflor till lunch/frulle, sjukt gott! GLÖM INTE VÅFFEL DAGEN DEN 25 MARS.

i alla fall efter skolan ska jag åka hem förmodligen kolla på PRETTY LITTLE LIARS och THE LYING GAME! Sista avsnittet av PLL för säsongen. Kommer gråta som en baby. Sen efter det MÅSTE jag plugga tyska!

Ses senare ska gå av nuuu , puss!


4 pics 1 word

Någon som vet svaret!? Kommer inte på den...


Varför just jag?

Idag är det de enda jag vill veta. Känns verkligen inte som att jag borde köpa en triss lott eller ngt. Allt går bara åt helvete. Känns som att jag är ensammast i världen.


Måndag 18 mars

Helvete åt denna dag kan jag bara säga. Allt har bara gått åt fel riktning. Men så kan det vara, hoppas bara morgon dagen blir bättre!
Sitter just nu på centralen och väntar på kirre som ska köpa mina gamla one Direction biljettet...

Några bilder från dagen
Bjuder även på bilden när jag tröttnade ur på allt ha'

 

 

Kram,


God morgon världen!

God morgon!
Vaknade för kanske en kvart sen. Skolan börjat kl 10 men senaste bussen jag måste ta går 9.30. Inte kul. Snart ska jag palla mej upp från sängen och klä på mej ngt!

Vi ses bitchess,


söndag kväll

Under dagen kom Dora hit. Vi bakade och målade naglarna. Sen gick jag på dansen, ello och demitra va sjuka så fick träna själv. Nu har jag kollat på mästarnas mästare och snart ska jag ta en dusch och senare bara ha en egen mys kväll med te!


Snack

Mitt favorit snack är avocado, tomat, salt, olivolja och peppar. Sjukt gott, och nyttigt! :)


Söndag 17 mars

Hej!
 
Vaknade ungefär för en timme sen, sitter just nu med morfar och mamma och dricker te. Myssigt. Senare under dagen ska han i väg och kolla på min bror när han spelar handboll och jag ska träffa Doran. Senare blir det dans träning med Elizaveta och Demitra.
 
Kvällen i går gick bra! Talet blev jätte bra och filmen med. Nervös som jag ändå va så fick jag mycket beröm. Det va god mat och sen fick jag träffa massa släktingar som jag inte träffat på ett tag.
 
 
Bild från igår förmiddag,
 
 
Krammm

GRATTIS FARFAR 70 ÅR!

Grattis till världens bästa farfar som fyllde i tisdags 70 år!


lördag 16 mars

Godmorgon!
 
Hur är det med alla idag? Jag mår bra i alla fall! Vakande runt halv 12, därefter tog jag en dusch och nu har jag fönat håret platat det för att senare i kväll locka det något. Snart ska jag ner till Eklundshof och fixa lite till Frafars fest ikväll. Ser framemot der, fast kanske inte videon som jag inte sätt ännu, men hoppas den blir bra! Skrattade ungefär helatiden dom filmade så det är väl bara mina skratt attacker som kommer vara med i filmen, men det är ju typiskt mej.
 
Ligger just nu och lyssnar på One way or another ( Teenage kicks ) . Juste, Elizaveta var ju i stockholm när 1Dworld var här. Hon är ju mer av ett Justin Bieber fan, men hennes kompis Dimitra är Directioner så hon följde med. Och snäll som hon är så köper hon mej One way or another (teenage kicks) plattan ! Sjukt snällt, 
 
Lite all naturell bilderrr från idag :)
 
 
 
 
Ses senare, Puss!
 

Unik ONE DIRECTION "berättelse" x1

 
Okej, så jag tänkte att jag skulle skriva lite om hur allt startade med mitt One Direction "madness". 
 
När jag gick i början av 9:an, alltså grundskolan kom deras första låt ut "What makes you beautiful". Jag lyssnade på den och tyckte om den, men kopplade den tyvärr till en väldigt dålig klass resa som vi hade med en annan Jensen skola. Då jag lyssnade på den under hela resan. Jag fortsatte ändå lyssna lite på den låten och när albumet kom ut " Up all Night" lysnsade jag även på några låtar därifrån bla "One thing", Up all Night", "Tell me a lie" och "I Want" . Jag sa till min kompis at jag tycket dom var bra men hon tyckte jag bara var korkad.
 
Under sommaren jobbade jag mycket, jag lyssnade helt enkelt inte på lika mycket muski som jag brukade göra. När jag sedan började gymnasiet träffade jag en hel del nytt folk och en hel bunt av dom gillade One
 
Direction eller Justin Bieber. Justin hade jag däremot lyssnat på sen jag gick i 6:an, men jag har aldrig varit ett fan. Min kompis Linda var/är helt tokig i dom. Hon vissade mej massor med bilder videosar mm, och jag fassnade direkt. deras leenden och hur dom pratar. Så söta. Och sen inna gillade jag deras musik
 
 
 
 
I Sverige hade X-facor precis startat och det var en månad kvar till dom skulle komma till Sverige och X-factor. Fredagen den 2 November 2012. Mina kompisar Alexandra och Jennifer satt i kö för att kunna få biljetter under lektionen men fick inga. Vi letade och letade men vi hittde inga som var till salu. Men jag och Linda gav inte upp hoppet.
 
Den 2:a November gav vi oss av till Stockholm för att kanske kunna få se självaste Harry Styles, Niall Horan, Liam Payne, Louis Tomlinson och Zayn Malik. Vi kom till Stockholm med tåget som tar ungefär 50 min, under hela resan pratade vi om hur vi skulle lägga upp dagen. Närvi kom fram gick vi mot Grand Hotell då Linda hade varit här en annan gång dom var här och dom bott på just Grand Hotell där de alla "kändisar" bornär som är här. När vi nästan var framme la Liam ut en bild över Stockholm. Vi såg direkt att bilden var tagen från Grand Hotell.
 
Vi kom fram och det var inte proppat men det var en hel del folk som var där. Sen la Harry ut en bild på ena sidan och alla spran runt som galningar. Vi stod utaför ett tag när jag sa till Linda. Jag tror inte dom kommer komma ut här om du kommer ut, vi går runt. Precis när vi kommer runt hörent ser vi deras bilar. 4 st Svarta golf bilar. Både jag och Linda börjar springa och vi ser Paul sitta i fram. Vi springer runt och Linda bakar på fönstret. Både Niall och Zayn vinkar till och och Linda blir helt borta. Bilarna kör lite till och vi är fortafarande efter. Linda en liten bit framför mej. Hon hinner precis springa över gatan innan det kommer bilar som nästan jag blev påkörd av.
 
Jag ringer Linda som en galning och tillsut svarar hon. Då har hon typ tappat bort sig, men hittar npgra andra directioners som hjälper henne hitta mej. Från statonen tog vi oss med hjälp av directioners till Goben/ Anexett. Jätte snällt av dom att vi fick åka med annars skulle det varit ett helvete med betalningen. När vi kom fram
stod vi utanför och balnd annat kom Andreas Carlosson ut från Idol juryn. han fottade oss och vi hamande på både instagram, facebook och twitter. 
 
Vi käkade på mc donalds lite pratade med andra directioners och kämpade för att få biljetter. Vi blev lovade att vi stod först i kön till retur biljetterna. Alltså folk som inte hämtat biljetter. Vi stod ute i 1 och en halv timme utanför Anexetts biljett köp, i typ -10 grader kändes det som. När det var en halvtimme kvar fick vi komma fram och då berättade hon att vi fick biljetter. Båda bredvid varandra och på parkett jätte nära senen.
 
 
Jag är sjukt gald att jag åkte till stockholm den dagen! Kommer verkligen aldrig glömma den. Och om ni inte får biljetter ge ALDRIG upp. Man vte aldrig det som hände Linda och mej var ett mirakel! Ha ha.
 
Kommer mer om min historia senare finns så mycket mer att berätta. 
 
Kram på er och kom ihåg som jag sa tidigar, GE ALDRIG UPP HOPPET!
 
 

DESIGN

Hej alla!
 
Sitter just nu och lyssnar på lite musik. Vilken fredag va? Haha...
Elizaveta har hjälp mej en hel del med designen här på bloggen och ni hittar länkning till hennes blog på sidan! 
Hoppas ni gillar det!
Håller på att fundera över hur jag ska framföra mitt tal imorgon. Går väl helt okej :) sen bestämde jag mej för att ta ngt som jag har hemma till festen i morgon. Hittar faktiskt inget jag vill ha så då känns det lite onödigt att köpa nått. Antingen är det för uppklät, för underklätt eller för varmt, kalt. Det är alltid något som är mitt problem. 
 
Nu ska jag kolla på project x för typ 100 gången. Den är så jävla rolig haha..
 
See ya guys later !
 
 
 

ONE DIRECTION

Fuck yeah ! Nya biljetter till one direction på friends arena den 8 maj! Så jävla glad, fick så mycket bättre platser! Sektion 130 på bilden:


Fredag

Hej hej,
Står på buss hållplatsen just nu. Skolan börjar 9 så har inte så bråttom...
Snart kommer bussenn

Ses guys!


Torsdag 14 Mars 2013

HEJ PÅ ER!
 
Kom precis hem. Dagen har väl varit helt okej. Inget skolarbete då vi har ett annat uppdrag som rör hela skolan, typ. Detta fortsätter ända till tisdag. Efter skolan gick jag runt lite själv på stan för att kankse hitta något att ha på mej till kalaset/festen på lördag men som vanligt när man behöver något så finns inget. Seriöst bara jag som hittar saker när jag varken har råd eller behöver? 
Nu ska jag bara ta det lugnt med en kopp te framför brasan och senare kolla på lite serier! Man måste ju andvända den tiden man får utanläxor tilldet fullo! 
 
 
 
 
Kram Anna

100 frågor

Vad är klockan? - 23.04

1. Fullständigt namn- Anna 
2. Ålder? -
 16
3. Vart bor du?
 Uppsala
4. Bor tillsammans med?
 Mamma, Pappa och Bror 
5. Färg på ditt hus? Gult, Gråt, Rött
6. Hus eller lägenhet? - Hus
7. När är du född?
 2 Oktober
8. Klass? -
 SAM12
9. Vilket år tar du studenten? - 2015  
10. Något jobb? - Extra jobb på ett hotell, konferens och festvåning ställe. 
11. När gick du upp i morse? – 10
12. När ska du sova? - 10
13. Duschat idag? nej  
14. Kramat någon idag?- ja

15. Pussat någon idag? -
 nej
16. Vad har du ätit idag? - Lunch/ frulle en macka. Middag Carbonara och lite godis. 
17. Dagens klädsel? – ett linne från hm och sendan byxor från carlings. Halsband från skituna örhängen glitter och armband från malin när hon var i egypten.
18. Dagens smink? - puder, mascara
19. Dagens sötnos? - Min kusin, Nelson 
20. Dagens roligaste? - Min Bror
21. Har du många vänner? - ja
22. Hur många har du kysst?- håller inte någon räkning på det
23. Vem kramade du senast? -  min moma
25. Hur många har varit otrogen mot dig? nej
27. Har du pojk-/flickvän? -
 nej
28. Vem pratade du med i telefon senast? - farfar
29. Vem fick du senast sms ifrån? - Amanda och Malin 
31. Film? - EGO, vid tillfället då det var den senaste jag såg

32. Låt? -
 You med Robin Stjernberg. Bara för han vann
33. Mat? - tacos
34. Dryck? - coca cola  
35. Färg? - svart, lila, blå, vit och grön

37. Stad? -
 New York
38. Land? - USA
39. Ämne i skolan? - Historia vid tillfället.
40. Människa? - ja jag är en människa inte någon sort zoombie
senaste:
41. Personen du tänkte på? -
 Harry Styles, Niall Horan, Louis Tomlinson, Zayn Malik och Liam Payne
43. Gången du spydde? – Kommer inte ihåg.
44. Gången du grät? - Seriöst inget minne av när jag grät senast.
45. Pizzan du åt? - 7 veckor sen, har ingen anning!?
46. Gången du var i Göteborg? - i sommras
47. Gången du var i Stockholm? - ömm en månad sen kanske  
48. Gången du var full? - inte varit
49. Gången du var hög? never ever

50. Gången du var kåt? -
 haha

antingen eller:

51. Svart eller vitt? - svart 
52. Hund eller katt? - HUND
53. Ut och festa eller hemma och mysa? - jadu, 
54. Tvspel eller datorspel? – tv-spel
55. Singel eller upptagen?  singel
56. Hångla eller ha sex? - wtf
58. Ragga eller bli uppraggad? - uppraggad, vad fan är det för ord haha
59. Big Brother eller Paradise hotel? - big hotel
60. Blont eller svart hår? - blont  
61. Har du blåa ögon eller bruna? - inget av dom
62. Choklad eller lakrits? – choklad
63. Göteborg eller Stockholm? – stockholm
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - Höger. 
65. Coca cola eller fanta? - coca cola
66. Pizza eller kebab? - pizza
67. Randigt eller prickigt? - rand prickigt
68. Älska eller älskas? - älskas  
69. Leva eller dö? - Leva

antal:

70. Personer du älskar? - min avänner and la famili
71. Personer du hatar? - Jadu, det finns en del.
72. Gånger du varit full? - ingen   
73. Personer du hånglat med inom en 24timmars-period? va?
74. Glassar du ätit på en dag? - håller ingen räkning på det
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? vete fan om jag hinner.
76. Gånger du haft minnesluckor? - flera gånger
77. Gånger du varit hög? -aldrig
78. Personer du saknar just nu? – Mormor, och dora

79. Gånger ditt hjärta brustit? - när mormor dog, när jag förlorade en vän, lasse dog, inte fick ett bra betyg i samhällskunskapne som jag kämpat med. Seriöst brustit?

vem:

80. Vill du kyssa nu? - harry
81. Ska du träffa imorgon? - Skolan, haha  
82. Sjöng du senast för? - min telefon
83. Hade du senast en msn-konversation med?
 msn, två hundra år sedan ju! 
84. Spelade du tvspel med senast? - 
september?
85. Vill du ta med på resa nu? - Amanda och Malin 
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - haha, min granne
87. Förtjänar att dö? - våldtäktsmän
88. Är söt? - Ingen vet 
89. Vill du sova jämsides med i natt? - Niall, Harry, Liam, Zayn och Louis ha
vad:
90. Gör dig glad? -
 allt som gör mej glad
91. Gör dig ledsen? -
 allt som gör mej ledsen
92. Vill du helst göra nu? - sova
93. Önskar du att du slapp göra? - skolan
94. Vill du ha nu? - pengar
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? -
  inget har allt jag vill ha.   
96. Längtar du till? - 24 april och 8 maj
97. Tycker du om dina betyg? - nej
98. Ångrar du i ditt liv? -
 en hel del 
99. Är det bästa som hänt dig? att jag föddes  
100. Hur mycket är klockan? - 23.30


DAGEN

Hej,
Måste nog snart sova. Helt slut, vet däremot inte varför eftersom jag inte hade någon skola idag... Under dagen kom farfar hem hit och frågade om jag och min bror möjligen skulle kunna tänka oss va bank. Alltså i början av festen kommer det finnas så att man kan köra poker mm. Kommer inte igår allt. Sedan ska min bror och jag dela ut pengar och även räckna ut vem som blir vinnaren. Vinnaren får sedan ett pris. Ganska kul ide tycker jag.
Film inspelningen till filmen min faster ska göra om alla kusiner gick väldigt bra förutom mina skratt anfall som är väldigt vanliga. Hehe,
 
Men i alla fall, imorgon börjar jag kl 9.30 så har ändå en sovmorgon. 
Bild från i morse. Inte ofta man vaknar så glad haha, driver.
 
Ses senare sweet hearts!
 

13 September 2013

Hollahopp!
 
Idag har jag väl inte gjort så mycket. MIna planer till att åka och "shoppa" blev inställda då jag verkligen inte ville.  Vaknade kankse runt kl 10 och då visade det sig att en av mina kusiner var här, då han också var sjuk so min lillebror. Skojade runt med honom ett tag sen åkte han hem. Karl, min bror alltså och jag tog en promenad. Vi gick förbi macken och köpte var sin cola och lite snacks. Tyckte synd om han, så det kunde jag lika gärna bjuda på. När jag kom hem kollade jag lite på THE WALKING DEAD. En av de bästa serierna enligt mej då jag är en total serie nörd. Nu ska jag jobba lite med min histora och senare läsa ett uppdrag som vi ska göra i skolan i 4 dagar nu framöver. Riktigt skönt att slippa alla lektioner faktiskt. Vissade sig också att vi missar två tyska lektioner så inga läxor på den fronten! 
 
 
 
George, Nelson och Jag. 
 
 
NU måste jag jobba, vi ses senare! 

EXTREMT TRÅKIGT

Borde egentligen sova för mitt egete bästa men så inteligent är jag inte, tyvärr.
 

VEM
Vem är i rummet med dig? Ett spöke
Vem fick du senaste sms av? Elizaavetaaa

Vem tänker du på nu? HUr jag ska lägg upp min dag i morgon.
Vem pratade du senast i telefon med? Bror min
Vems hus var du senast i? Farfars
Vem önskar du var med dig nu? Min kudde
Vem är din favoritsläkting? Släkting-ar. Johan kusseee pusse och Doris boris (Dora)

VAR
Var är din mobiltelefon? på min mage
Var handlar du mest? H&M, Carlings, Gina tricot och en del på Råhuset och Holmlunds.
Var fick du tag på tröjan du har på dig? Monki
Var åkte du senast bil? Hem från Grand Hotell Hörnan

VAD
Vad åt du senast? Köttbiff med ratatouille
Vad drack du senast? Vatten
Vad är det för färg på dina byxor? Jag har nattline på mig
Vad är den närmaste saken som är blå? MItt täcke är vit med blå möster i.
Vad har du på fötterna? Inget
Vad är din favorit färg? Lila, Svart, Grön, Vit och Blå.
Vilken film såg du senast? Ego, eller i skolan såg vi Babel idag. (Den sög rekomenderas inte.)
Vad hör du just nu? The Script

HAR DU NÅGONSIN
Sovit i någon annans säng? Ja 
Hånglat på en bio? Nej
Hånglat i skogen? Ha ha nej
Tyckt att din kusin är het? Nej. Och. Igen. Nej
Sovit naken? Ja
Kört över hastighetengränsen? Ja
Målat om ditt rum? Nej, inte jag men målaren.
Dansat framför en spegel? Ja, går på dans så...
Fått hicka? Ja, vem har inte fått hicka!?
Dumpat någon? Ja
Stulit pengar från en kompis? Ja, men på skämt. Hon fick tillbaka oengarna 2 sek efter. Skulle aldrig ta nåfons pengar.
Hoppat i en bil med folk du just har träffat? Ja
Varit i slagsmål? Ja, haha
Smugit ur ditt hus? Ja
Haft känslor för någon som inte känt desamma? Ja  
Hånglat med en främling? Ja
Älskar eller saknar någon nu? Ja 
 
Tog den från äpplo.
Några korta frågor så ni lär känna mej, eller så hittar ni något som ni inte visste om mej förut.
 
Sov gott vänner!

En av VÄRLDENS BÄSTA

Tack så mycket Ello för hjälpen med bloggen! Det blev jätte bra och jag är sjukt tacksam! Så en fin liten länkning till hennes blogg, om jag nu gör rätt? Haha
 
http://beatless.blogg.se
 
Kära vän vad skulle jag göra utan dej?
 
 
PEACE OUT BITCHES!

FÖSTA INLÄGGET

Tjenixen,
Dax att börja blogga eller? Nej men, denna blogg är till för mig själv och mina vänner. Här kommer jag skriva av mig och skriva hur mina dagar ser ut. Simpelt, eller hur? Haft blogg några gånger tidigare men tröttnade. Hade ingen passion längre eller vad man nu ska säga. Jag har börjat med att ställa mig in på att inte känna någon press för att blogga, detta är som sagt något jag mer gör för mig själv :)
 
Bättre teman och header kommer senare då min fina vän Elizaveta ska hjälpa mej. Så glad att jag slipper lära mej allt igen efter att ha glömt bort allt och så som dom ändrat sen jag var här. 
 
Imorgon ser det ut som jag är ledig hela dagen. Det enda som kanske jag behöver i skol väg är att skriva lite på en Historia hemuppgift som ska lämnas in om ett tag. Lika bra att försöka vara i tid så man inte blir stressad senare. Sen ska jag förhoppningviss åka och köpa något att ha på mej till farfar 70 års "kalas" som är på Lördag. 
 
Nu måste jag dra vidare och förbereda en film / tal som jag ska hålla inför typ 300 pers till Lördag. Vi ses senare bitches,
 
 
 
/ Anna