Låt mej komma till drömmen

Här ligger jag och vill bara sova. Fattar inte hur svårt det ska vara? Så himla trött men det går bara inte. Energin den här veckan kommer verkligen va på 0.

I morgon är det NP i språk, vilket jag ser fram emot... Inte. Kommer sitta och drömma mej bort till något skönt ställe i Medelhavet. Kanske Cypern må tro, Yes baby! Längtar så himla mycket till att bara få dra från la Swe och landa på. Cyprus.


Helgen

Underbar helg! Morsdag avslutades med att mamma bokade en resa för henne och mej till Cypern! Sjukt skönt, ny vecka i morgon, men med nya bekymmer...


Solen skiner, snart brun brända ben?

Sitter och solar lite, sjukt skönt! Ska snart ner t restaurangen. Sjukt skönt att kunna säga det nu! Tror alla vet nu faktiskt! Iaf ses senareee!


I will never be the same

Fina söta vänner / läsare, hur mår ni? Jag mår toppen! Inte bloggat på ett tag, men känner att jag inte haft något viktigt att säga. Men idag låg jag och tänkte fan helvete jag har ju massor. Jag är ju inte så himla bra på att komma ihåg mina idéer till bloggen, men det får jag bli bättre på!

Idag har jag bara tagit en lugn fredag med mina föräldrar och kollat sex and the city 2. Älskar verkligen serien och filmerna. Inte något jag kollat allt av och kommer inte göra, vill inte förstöra känslan av serien.

Imorgon är jag förmodligen helt ensam då mammo och pappo ska på bröllop och bror , jag vet inte. Men vi får se om Malin kommer över. Skulle vara skönt så jag slapp va hemma själv, även fast alla kommer hem på kvällen. Men hatar verkligen att va hemma själv hos oss efter 22.

Nu måste jag sova, lång dag har gått förbi med bla svenska redovisning som jag fick A på, sjukt nöjd!

Kram på er !



We are everything


From the first moment

Hej bloggisen! Haha känner mej hur töntig som helst när jag skriver det men seriöst, har ni inte märkt att jag suger på att skriva början i ett inlägg? Hur svårt han det va, eller hur? Jag börjar om typ tvåhundra gånger innan jag känner att jag är töntig och bara skriver något. För mej är det en av de jobbigaste delarna i att blogga, men det som är värst är att jag vill byta design hela tiden. Men eftersom jag inte kan ändra själv så måste jag ju kontakta min superhjälte Elizaveta. Men sammtidigt vill jag inte lägga hella min blogg på henne... haha ( om du ser detta så får du gärna ringa mej baby, för måste berätta ngt sjukt intressant!)
 
Dagen har varit sjukt skön. Eller jag förutom 2 matte lektioner som jag jobbade tyska på, bad ass, iknow! Känner att där borde man förstå min irroni i det hela. Solade en del efter lunchen med sommar fina tjejer, och därefter fick jag reda på svenska betyget som blir för mej i Svenska 1, C. Faktiskt nöjde eftersom jag inte satsat så mycket under denna termin på något ämne. Undra hur det kommer sig, host host. 
 
 
Nej iaf, så under denna fina fredagskväll så har jag käkat middag, hjälpt min käre bror med en inläminigsuppgift som jag fick MVG i när jag gick i 8:an, så lycko honom som har en sånn bra syster yster som själva mej! Hehe. Sen kolla lite på Vampire diaries och fixat mina naglar. Helt sjukt in love med mavalas nagelack FEMININE. Simpelt och enkelt. Ser kanske lite tantigt ut på bilderna men skönt att ha på. Nu ska jag fixa lite inför i morgon när mina tjejer kommer på grillkväll. 
 
 
 
 
Så ha en bra fredag allesammens så ses vi maybe baby i morgon.
 
 
 

Watch it

 
 
Snygg klock inspisration från några instagram konton. Just nu som precis nästn alla älskar jag den guldiga detajen på handen en Klocka eller kanske ett armband (Cariter? En önskan) 
X

From grey to green


Världens sötste


Annaz.blogg.se

Om jag försvinner här under en framtid hittar ni mej på annaz.blogg.se . Ett domän namn som jag ville ha från början men det va upptaget,nu ledigt. Vi får se vad som händerrr!


Undressed

Hej bloggisen!
 
Köpte det helt otroliga pudret från smashbox idag, och jag totalt älskar det! Värt pengarna, och vad jag har hört så ska det räcka jätte länge vilket är toppen för mej.
 
 
 
 
Sen köpte jag även nya fina hörlurar från apple eftersom jag gjorde sönder dom jag fick med till min phoniie. Men så är det, allt håller inte i evigheter.  
 
 
Åhh juste. Såg något riktigt hemskt idag på stan. Jag va inne på bikbok för att fördriva tiden lite och sen hörde man en duns (Eller vad man ska säga). Massa folk sprang ut från butikernaoch kollade, så varför inte följa efter? Aja när jag kom ut såg jag att en kvinna hade trillat ner från rulltrappan. Först såg jag inte att det va jätte illa, men sen börjad det bara forsa blod. Stackars kvinna, men lite får hon ändå "skylla" sig själv eftersom hon var stup full och ville inte att någon skulle hjälpa henne. Men sen kunde hon inte röra på sig och Vodka flaskan trillade ut. Därefter gick det inte så bra att fördriva tiden eftersom man bara tänkte hur det gick för henne... Ambulans och grejer kom och massa folk stirra och en man stog och skrek till alla att fortsätta gå och va skit pist...
 
Iallfall så ska jag nu plugga lite Tyska eftersom jag har läsförståelse prov i morgon, och läxa till både fredag och lördag. Korkade lärare? Haha lite. 
XX

På cykeln hem


YSL

Ah gud! Vill så himla gärna ha ett YSL lipstick! Men dom kostar liksom 300 :- och i morgon ska jag förmodligen köpa smashbox extrema bra puder eftersom bb cream absolut är för varmt och solpuder är jag inte tillräckligt brun för ännu för att kunna använda... Så vi farväl se om jag shoppar loss på kicks i morgon ;) haha not.

I alla fall, i morgon är det nationella proven i matte muntligt och där efter mediakunskap prov. Kul? Oh hell no. So over and out for me,

XX


Hollister

Godkväll

Kollat just nu på LAST RESORT. Sjukt bra! Myser i min Hollister tröja och käkar banan kul! Så himla trött från igår. Bilder kommer sen

Kram


Bilen

God eftermiddag


Sitter just nu i bilen med bror och pappo ska åka t banken och sen t små kusinerna. Imorgon är det one direction! Helt fucking amzinggg' .


Love bracelet

Så himla glad att komma hem till ett paket i brevlådan. Och gissa vad det va? My love bracelet. Sjukt snyggt och det är förmodligen det enda armband jag kommer använda i sommar. Sjukt snyggt!


I want to die in your arms

Hittade denna bild på tumblr och blev helt förälskad i klänningen! Gaa, om man bara visste var den va ifrån. I alla fall nu är det seeppy time för mej. Blrkar 8.30 i morgon med idrott? Hmm typ 2 timmars lektion. När jag slutar måste jag cykla till Gränby och köpa en tröja till konserten som är på onsdag! Ungefär 3 dagar kvar bara. Update i morgon sov gott sömn tuttor.


Jag

Känner just nu att jag bara vill hoppa av gymnasiet och resa
...
men jag är för feg, och vill inte missa studenten mm.
 
Jag har jätte svårt att hålla i pengar.
 
Alltid lika generös med att dela med mej. Lite för generös i mina ögon.
 
Hatar att jag inte kan ha brun hår.
 
Besatt av att titta på serier.
 
Älskar att göra min mamma glad. Så gör oftast som hon säger. 
 
Gillar inte när pappa säger vad jag ska göra.
 
Litar inte på någon i min omgivning även fast jag kan försäga mej sjukt lätt.
 
Önskar att jag hade en person jag kunde välla ut alla mina tankar och känslor till.
 
Hatar folk som bara tar och tar men inte ger något tillbaka.
 
Hatar Facebook. Den sämsta ideen någon har kommit på.
 
Jag fungerar inte utan att ha "små" mål i livet.
 
Jag älskar att träna tills jag svettas något kopiöst, men jag hatar vägen dit. 
 

...

We are looking at each other like we are about to kiss.


It can be hard sometimes

Hej bloggis! Så idag hade jag nationella proven i engelska och det gick faltiskt helt okej. Pennan bara flög fram lver pappet och det blev ganska mycket text. Nu får jag bra vänta och se om det va ngt bra jag skrev haha. Hoppasss! Senare drog alla till alnäs för idrottsdag. Hamnade i ett sjukt bra och roligt lag vilket visade sej sen att vi bara förlorade alla grenar... Haha händer alltid mej. Därefter drog jag hem och tog en lugn fredag med la famili. Gjorde paj och fixa runt lite kollade även på new girl och gud så jag skratta. Trodde min bror skulle få fipp på slutet alltså! Haha

Imorgon ska jag betala av mina skulder till mamma genom att putsa fönstren men först blir det Gränby... Och jag får inte köpa ngt. Har inte råd :( aja uppdaterar senare i morgon om jag hinner puss


Bik bok senaste tiden


La famili


Ett med sängen


Valborg 2013

Sååååååååå, nu är jag vaken och inte redo för första maj. Är helt jävla slut och vill bara gömma mej under en sten.

Självaste Valborg igår va sjukt rolig! Dagen för började med att jag träffade upp Malin, Amanda och några av Malins kompisar. Vi stack och köpte lite gott och sen drog vi t ån och kollade på forsränningen. På slutet kom vi närmare och fick första parkett till att se målgången. Där efter gick vi runt på stan en stund och käkade lunch på max. Mc d var proppat. Köpte en tröja och sen stack jag hem.

Ringde ello och dom va pg t stan så jag bytte om hade ett stort och långt samtal med min pappo sen va jag klar för kvällen.
När jag kom ner träffade vi efter ett tag lite människor och vi drog mot Årsta för en maj brasa men det visade sej att den började kl 9 så vi drog mot bussen. Där träffade vi några sjukt roliga killar som vu sedan lämnade kvar på bussen. Prata med Kirre och lite sån sen stack vi t stadsparken där det inte hände så mkt så vi åkte t ekonomikum. Va pg t ngn fest på nån balkong men en tjej baka så vi stack t stan. Träffade gammalt gott folk på bussen och sen mc d och därefter hem. Nu år jag helt slut och ska sova en stud!